Ambrus
-7 °C
3 °C

Átalakul a KÖRTE-Organica Rt

Napi Online
2004.03.17. 11:53
A magyarországi környezetvédelmi cégek egyik piacvezetőjeként számontartott KÖRTE-Organica Rt. az utóbbi három évben megduplázta forgalmát. A további regionális terjeszkedését elősegítése érdekében kiválással történő átalakulás után az Organica Környezettechnológiák Rt. az ipari és kommunális szennyvíztisztítók építését, üzemeltetését végzi és a környezeti kármentesítési üzletágat működteti, a gép- és vegyszergyártási tevékenységet pedig a szétválással létrejövő KÖRTE-Környezettechnológiák Rt viszi tovább.

A dinamikusan növekvő kommunális szennyvíztisztítási piacon a magyarországi sikerekre alapozva a KÖRTE-Organica tavaly indította el ausztriai, szlovákiai és lengyelországi tevékenységét. A másik növekedési lehetőséget az ipari üzemek részére nyújtott szennyvíztisztítási szolgáltatások piaca jelenti.

Tavaly a Körte-Organica itthon megközelítően 800 millió foirntos saját beruházásban valósított meg olyan ipari szennyvíztisztítókat és hulladékhasznosító rendszereket, amelyekkel többek közt a MOL és a RÁBA számára nyújt komplex környezetvédelmi szolgáltatásokat.

Az átalakulás fontos lépés a nemzetközi expanzióhoz, illetve a jelentős további tőkeemelést igénylő feltételek megteremtéséhez.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!