Emőke
8 °C
19 °C

Korábban záruló pályázatok

MTI
2004.07.29. 16:54
A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) keretében meghirdetett, a kis- és középvállalkozások műszaki-technológiai háttere fejlesztésének támogatását, valamint az önkormányzatok információ-szolgáltató tevékenységének fejlesztését célzó pályázatok beadási határideje augusztus 2-án éjfélkor lezárul - közölte a gazdasági tárca csütörtökön. Eredetileg szeptember 30-ig fogadták volna be a pályázatokat.

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) közleménye szerint annak érdekében zárják le a befogadást, "hogy az érintett magyarországi kis- és középvállalkozásoknak, valamint az önkormányzatoknak 2005-ben és 2006-ban is legyen majd módjuk versenyképességüket és hatékonyságukat növelni és az ahhoz szükséges fejlesztéseket elvégezni, illetve technológiai újításokat igénybe venni".

A kis- és középvállalkozások műszaki-technológiai háttere fejlesztésének támogatására meghirdetett pályázataira beérkezett munkák alapján biztosra vehető, hogy Magyarország ez évre, sőt 2004-2006 évre tervezett pénzügyi kereteket is igénybe tudja majd venni - mutat rá a szaktárca közleménye. A GKM tájékoztatása szerint a 2004. évi Gazdasági Versenyképesség Operatív Program keretében meghirdetett két pályázat rendkívüli sikere miatt a forrásigény előreláthatóan meghaladja a 2004 évre tervezett kereteket, sőt előreláthatóan megközelíti a 2004-2006 évre tervezett kereteket.

A pályázatok meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg az eddig benyújtott nagyszámú pályázatban jelzett igények alapján várhatóan a 2004. szeptember 30-i határidőt megelőzően már felhasználásra kerül.

A lezárás értelmében a közreműködő szervezeteknek - a Magyar Vállalkozásfejlesztési Kht.-nak, illetve az IT Információs Társadalom Kht.-nak - a 2004. augusztus 2-án éjfélig postára adott (postai érkeztető bélyegzővel ellátott) pályázatokat van módjukban befogadni.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.