Elindult a tőzsdejáték az eBroker rendszeren

2004.08.03. 14:55
Az Inter-Európa Bank "Hozamfutam" néven kétfordulós tőzsdejátékot indított 2004. augusztus 2-án az eBroker on-line kereskedési rendszerén. A játék 2004. szeptember 30-án ér véget. A "Hozamfutam" egyediségét az adja, hogy az ügyfelek saját, valós ügyleteiket nevezhetik be a játékba.

Az Inter-Európa Bank augusztus 2-án "Hozamfutam" tőzsdejátékot indított az eBroker rendszeren, melynek főnyereménye egy 100.000 forint értékű utazási csekk. A játékra minden eBroker keretszerződéssel rendelkező ügyfél benevezhet, az internetes kereskedési rendszeren keresztül. A játék két fordulóból áll: az első augusztus 2-től 30-ig, a második szeptember 1-től 30-ig tart.

A "Hozamfutam" valóságos piaci környezetben folyik. A játék lényege, hogy az ügyfelek benevezhetik saját, valós ügyleteiket, és az általuk elért hozamok alapján versenyeznek az első helyért. A játék elindításával a Bankot az a cél vezette, hogy ezen az úton is népszerűsítse elektronikus üzletkötési rendszerét, az eBrokert, fokozza a kereskedési aktivitást és a számlanyitási kedvet.