Mária
-7 °C
3 °C

Pályázóbarát fórumot indít a GKM

euractiv.hu
2004.08.04. 13:34
Egyszerűsíteni szeretné a pályáztatás feltételeit a gazdasági és közlekedési tárca. A cél az, hogy a formanyomtatványok a pályázók számára könnyen kitölthetőek legyenek, a beérkező pályázatok feldolgozása gördülékenyebbé, a pályázók számára is nyomon követhetővé váljon.

Ennek érdekében a palyazobarat@gkm.hu e-mail címre augusztus 31-ig várják a vállalkozók, szakmai szervezetek, pályázók észrevételeit, javaslatait, ötleteit a GKM pályázati rendszerével (eljárási rend, pályázati útmutatók, formanyomtatványok, jogszabályok, közbeszerzési eljárás, ügyfélszolgálat, stb.) kapcsolatban. A beérkező javaslatokat a minisztérium folyamatosan feldolgozza, és hasznosítja a pályázati rendszer korszerűsítése érdekében.

Az GKM honlapján a Pályázóbarát Fórumra kattintva a pályázók olyan segédleteket találnak, amelyek a pályázáshoz szükséges engedélyek beszerzéséhez nyújtanak segítséget. A segédletek a vonatkozó jogszabályok listáján kívül olyan hasznos információkat tartalmaznak, amelyeket a szükséges engedélyek beszerzésére irányuló hatósági eljárást tervező vagy megindító pályázóknak célszerű áttekinteni. Az összefoglalások hasznos tanácsokat adnak az eljárások menetére vonatkozóan, a pályázók egységes képet kapnak az eljárásokról, könnyebben és pontosabban tudják megtervezni a projekt időtartamát és előkészítésének időigényét. A hasznos tanácsok és tippek megfogadása egyszerűsíti az eljárások menetét, és megkönnyíti az engedélyeztetést.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!