Sára, Márió
-11 °C
-1 °C

Látogatottsági és bevételi rekordok az Indexen

2004.09.03. 11:09
Új látogatottsági és bevételi csúcsokat ért el az Index.hu Rt. augusztusban. Az athéni olimpia és a kormányválság alatt 30 százalékkal nőtt az Index hírportál teljes látogatottsága, de a szerkesztett tartalmak olvasottsága egyes rovatokban több mint tízszeres növekedést is mutat. Az online médiacég teljes árbevétele a 2004. január-július időszakban 408 millió forint volt, ami 49 százalékkal haladja meg a 2003-as héthónapos adatot.

A Medián Webaudit adatai szerint az egész magyar weben rekordforgalmat hozott a nyár utolsó hete. Az Olimpia és a kormányválság időszakának legnagyobb nyertese az Index, hiszen új olvasottsági rekordjai mellett azt is elmondhatja magáról, hogy a versenytársaknál lényegesen erőteljesebb növekedést mutatott. Az adatokat elemezve elmondható, hogy az Index a leginkább "eseményérzékeny" orgánum a magyar médiapiacon.

Az augusztus 23-29-i héten összesen 32 694 000 oldalletöltést (page impression) regisztrált az Indexen a Webaudit. A hétfői napon 5 639 055 oldalt töltöttek le az olvasók, ami az Index eddigi történetének legnagyobb napi forgalma volt. Az Olimpia előtti héttel összehasonlítva az Indexen 29,6 százalékos a növekedés, míg ugyanebben az időszakban a másik nagy hírszolgáltató portálnál, az Origónál 10 százalékos emelkedés volt tapasztalható.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.