Az Enigma Rt. nyerte a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület kitüntetését

2004.11.19. 16:43
A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület az Év Vállalata Díjának pályázatán a holland Cellum csoport magyarországi fejlesztő vállalata, az Enigma Rt.-t nyerte a példaértékű vállalat kitüntetését,

A díjat Kóka János gazdasági miniszter, Dr. Pakucs János, az Év Vállalata Díj Értékelő Bizottságának elnöke, valamint Tzvetkov Julián, a Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület elnöke és Erős János, az MFB elnöke adta át. Az elismerésben részesült vállalat példája mutatja a tőke és a pozitív menedzsment hozzájárulását a vállalkozás sikeréhez.

Az Enigma Rt. az elmúlt években egy átfogó mobilkereskedelmi megoldás technológiáját és üzleti modelljét fejlesztette ki. Létrehozta mindazokat a szoftverkomponenseket, melyek alkalmasak arra, hogy a legszigorúbb biztonsági szabványoknak megfelelő, biztonságos értékcsere-tranzakciókat bonyolítsanak le a kereskedelmi folyamatok szereplői között, értékhatártól függetlenül.

A bevezetett szolgáltatás partnere a két legnagyobb hazai mobilszolgáltató; Pannon GSM és T-Mobile, valamint a Budapest Bank és az Elmű Rt.