Tulajdonosi átrendeződés után nevet vált a Biggeorge's International

2004.12.02. 16:23
A kereskedelmi ingatlanok közvetítésével és tanácsadással foglalkozó, a hazai és nemzetközi ingatlanszakma különböző díjaival többszörösen kitüntetett Biggeorge's International (Magyarország) Rt. résztulajdonosa, az eddig 24,95 %-os tulajdonrésszel rendelkező Salamon Adorján a napokban megvásárolta az alapító Nagygyörgy Tibor 24,95%-os tulajdonrészét. A társaság 50,1%-os részvény csomagja továbbra is a Wallis Ingatlan Rt. kezében maradt.

A társaságot eddig is vezérigazgatóként irányító Salamon Adorján vásárlását elsősorban azzal indokolta, hogy a kereskedelmi (üzleti) ingatlanok piacára koncentráló cég a leegyszerűsödő tulajdonosi struktúrában még dinamikusabban tud előrelépni a közvetítői, értékelői és tanácsadói szolgáltatások piacán. A jövőben nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni az ingatlan-befektetőknek és -fejlesztőknek nyújtott szolgáltatásokra is. A cég tavaly közel 100 milliárd forint értékű ingatlanvagyonhoz adta szaktudását.

"Biggeorge's International, a tranzakciót követően nevet vált. Az ingatlantanácsadó cég változatlan szakértői gárdával és változatlanul széles portfolióval a piac meghatározó szereplőjeként tevékenykedik továbbra is." - nyilatkozta Salamon Adorján. - "A névváltozás konszenzuson alapult, és az indokolta, hogy a cégalapító-névadó teljesen kivált a vállalatból."

A Biggeorge's márkanév ugyanakkor nem tűnik el a piacról. A jövőben a Nagygyörgy Tibor érdekeltségébe tartozó cégcsoportot fémjelzi majd, melynek két fő területe az ingatlanfejlesztés és -befektetés, valamint az Otthon Centrum csoport.