Alfréd
5 °C
13 °C

Október hetedikén két Tesco áruház nyílik az országban

2005.10.06. 12:08

Két új Tesco áruház nyílik október hetedikén Pakson, illetve Székesfehérváron: sorrendben a 47. és 48., azaz a Tesco áruházak száma országunkban lassan eléri a félszázat. Mindkét áruházban háromezer négyzetméteres eladótér, ingyenes parkoló valamint a jól ismert és kedvelt teljes Tesco áruválaszték várja a vásárlókat. Egy-egy új Tesco, már ismeretes, helyi munkahelyteremtést is jelent: Pakson, illetve Székesfehérváron több mint háromszáz új munkahely várja a többségében helyi lakosokat.

Egyetlen napon két új áruházat ad át a vásárlóknak a Tesco Global Áruházak Rt. Pakson, illetve Székesfehérvárott. Ez a két áruház a 47. illetve a 48. az országban. Mindkét áruház 3.000 négyzetméter eladó területű.

A két új Tesco áruházban közel harmincezerféle termékből válogathatnak a vásárlók. A hét minden napján reggel hat órától este tíz óráig tart majd nyitva az áruház. A paksi áruház területén tucatnyi kis üzlet - többek között Herbária, ékszerbolt, virágüzlet, lottózó és étterem - biztosítja a vásárlók még teljesebb kiszolgálását. A Tesco az áruház mellett a vásárlók részére 250 férőhelyes ingyenes parkolót biztosít. Székesfehérváron még nagyobb, 300 férőhelyes ingyenes parkoló található.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Franciaország

Élménytúra Korzikán.