Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Az Állami Nyomda Rt. készítheti az anyakönyveket

MTI
2005.12.21. 18:19

Az Állami Nyomda Nyrt. egy konzorcium vezetőjeként elnyerte az anyakönyvek és kivonatok előállításának és szállításának jogát - közölte a társaság az MTI-vel szerdán. A megrendelés 3 évre vonatkozó teljes becsült nettó értéke 650 millió forint, a társaság konzorciumi partnerével a Belügyi Általános Beruházó és Fejlesztő Kht. által kiírt közbeszerzési pályázatot nyerte el - áll a közleményben.

A társaság a következő három évben hat típusú anyakönyvet, kilenc fajta anyakönyvi kivonatot gyárt és biztosítja a hivatalok számára az okmányok kitöltésére alkalmas biztonsági kitöltő eszközöket is. Az új anyakönyvek az eddiginél magasabb biztonsági színvonalat képviselnek. Szintén az Állami Nyomda lett a Magyar Posta Rt. által kiírt leporellók, pénzforgalmi és technikai nyomtatványok gyártása és szállítása pályázat részajánlatának nyertese.

A társaság közlése szerint az elkövetkezendő három évben nettó 319 millió forint értékben szállít általános felhasználású leporellókat a Magyar Posta számára. A szerződések megkötése folyamatban van.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!