Zelma, Rajmund
-10 °C
-3 °C

Bővíti tevékenységét a Wallis Zrt.

MTI
2006.04.10. 15:04
Új iparág felé nyitott a Wallis Zrt. a Geohidroterv Mérnökgeológiai, Környezetvédelmi és Vízgazdálkodási Kft. 100 százalékos tulajdonrészének megszerzésével.

A közlemény szerint a tranzakció részeként a befektetési társaság tulajdonába került a Geoprotect Kft. is, amely az anyavállalat által kidolgozott technológiák megvalósítását végzi a magyarországi piacon. A két cég foglalkoztatottainak száma 140 fő, együttes éves forgalmuk meghaladta a 4 milliárd forintot. A cégvásárlás pénzügyi részletei nem publikusak.

A közlemény idézi Gansperger Gyulát, a Wallis Zrt. vezérigazgatóját, aki a tranzakció jelentőségéről szólva kiemeli a gyorsan fejlődő környezetvédelmi iparágban rejlő üzleti, szakmai lehetőséget a csoport számára.

Az 1990-ben alapított Geohidroterv tapasztalattal rendelkezik a környezeti állapotfelmérés és hatástanulmányok tervezése, kommunális és ipari hulladékok elhelyezése, helyi bevédése és lerakóhelyek tervezése területén. Több éve tevékenységei közé tartozik a kármentesítő rendszerek gyártása, telepítése és üzemeltetése, szennyezett területek mentesítése, veszélyes hulladékok kezelése, szállítása.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!