Natália
-3 °C
8 °C

Kályhákat és ékszereket kínál a Zsolnay

MTI
2006.08.02. 14:15

A kínálat bővítésével, új termékek bevezetésével próbálja forgalmát növelni a Zsolnay Porcelánmanukaftúra Zrt., amelynek cserépkályhái, kandallói és ékszerei iránt egyre nagyobb a kereslet - közölte a vállalat kommunikációs igazgatója az MTI-vel.

Kabók Ibolya elmondta: a Zsolnay a közelmúltban megnyitott pécsi kályhaboltjában kínál a korábbinál szélesebb választékban egyedi tervezésű kályhákat, csempéket, samottokat és tűztereket. Mindebből az év első felében az előző év hasonló időszakánál 66 százalékkal magasabb bevételre tett szert.

Az igazgató magyarázata szerint a kályhák és kandallók iránti érdeklődés növekedése egyrészt a kályhákban, kandallókban alkalmazható fűtéstechnológia korszerűsödésével, másrészt az energiaárak emelkedésével függ össze, sokan ugyanis visszatérnek a hagyományos fa- és vegyes tüzeléshez. A Zsolnay azt tervezi, a jövőben országosan kályha- és kandalló-képviseleteket nyit az elsősorban közép- és felsőosztálybeli vásárlók növekvő igényeinek kielégítésére.

A cég régi tradícióját felelevenítve eozin ékszerek készítésébe is kezdett. Emellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy porcelánkészletei ne csak szépek, hanem praktikusak is legyenek, a vásárlók használhassák például mikrohullámú sütőben, vagy mosogatógépben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.