Korai vétel, olcsóbb lakás

MTI
2006.08.30. 09:32

Kéthetente emeli 5 ezer forinttal a beruházó GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Rt. a Sasad Resort lakóparkban lévő lakások fajlagos árait - áll a társaságnak az MTI-hez eljuttatott közleményében. Az induló négyzetméterár közel 400 ezer forint.

Az értékesítés kezdetén a legolcsóbb lakás négyzetméter ára 375 ezer forint volt, ez emelkedett most 380 ezerre. A technikát a horvát tengerparti luxusingatlanok értékesítésénél használták, innen leste el a GTC. A cél az, hogy még a tervezőasztalról adják el a lakásokat.

A Budaörsi és a Rupphegyi út találkozásánál épülő Sasad Resort első ütemében 271 lakás készül el. A teljes projekt 1000 lakást tartalmaz.

A GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Rt. a Globe Trade Centre SA (GTC) leányvállalataként 1994 óta van jelen ingatlanfejlesztőként Közép- és Kelet-Európában. Tőkéstársa egyebek között a Deutsche Bank, az EBRD, a Citigroup és az Immofinanz. A magyar leányvállalat a Center Point irodaház, a Riverside apartmanház és a Riverloft fejlesztője, valamint tulajdonosa is.