Mária
-6 °C
-2 °C

A Suzukinak szállít a Rába

MTI
2006.08.31. 12:02

A Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft. 1,8 milliárd forintért üléshuzatokat és mintegy 750 millió forintért üléshabokat szállít a Magyar Suzuki Rt. következő modelljéhez - tájékoztatta a szállító cég az MTI-t. A közlemény szerint a kft. megkezdi a felkészülést a beszállításra, miután versenyeztetést követően a Magyar Suzuki Rt.-től megkapta az üléshabok és üléshuzatok gyártási jogát.

Az új modell első és hátsó üléseihez az üléshuzatok és üléshabok a társaság móri gyáregységben készülnek, ahol a tavalyi és idei év során jelentős mértékű technológiai korszerűsítést szolgáló beruházásokat hajtott végre a társaság.

A közlemény kiemeli, hogy a Rába csoport középtávú stratégiájában az alkatrészüzletág céljai között jelölte meg a termék- és vevőkoncentrációt, valamint a Suzukival való együtt növekedést.

A Rába jelenleg a Suzuki Ignis modellek üléseihez az üléshabot és huzatvarrást, az új Swift modellekbe ülésvázakat, üléshabot és üléshuzatokat, valamint az SX4 modellbe hátsó ülésvázakat, első ülőhabokat és komplett üléshuzatokat szállít.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.