Gedeon, Johanna
2 °C
21 °C

Itt a REevolúció

MTI
2006.09.14. 13:29

Naponta háromezer négyzetméter lakás és ötszáz négyzetméter iroda épül Budapesten - mondta Demszky Gábor főpolgármester a közép- és délkelet-európai befektetési lehetőségeket bemutató REevolutio szakkiállítás megnyitóján. Hangsúlyozta, hogy a Hungária körgyűrűn belül nem épülnek magas házak a fővárosban.

A főpolgármester az első REevolutio kiállítást a Cannes-ban évente megrendezett bemutató régióbeli másának nevezte, s reményét fejezte ki, hogy néhány év múlva jelen lesz itt is minden fontos befektető.

António Carmona Rodrigues, Lisszabon főpolgármestere elmondta: szívesen átadják azokat a tapasztalatokat, amiket a portugál főváros az uniós strukturális alapok felhasználása terén szerzett. Az ebből kiépített infrastruktúra teremtette meg az ingatlan fejlesztés - köztük a felújítás - alapját, ezt pedig a kulturális pezsgés követte a városban.

A 12 ország 30 kiállítójának projektbemutatói mellett konferenciák is lesznek a vasárnap estig, a Deák téri elbontott pavilonsor helyén nyitva tartó kiállításon. A konferenciákon szó lesz a területfejlesztésről, továbbá a logisztikai és iroda beruházásokról is.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Választott már utasbiztosítást?

Több mint 50 ajánlat, akár napi 161 Ft-tól!