Milyen legyen a vállalkozónői fellépés?

Index
2006.10.04. 14:31

"Civil nők - vállalkozó nők - civil vállalkozó nők 2." címmel termék- és szolgáltatásbemutatóval egybekötött egész napos konferenciát szervez az éppen 5 éves MINők, a Magyar Internetező Nők Egyesülete. A 2006. október 14-én, szombaton Hódmezővásárhelyen a Petőfi Sándor Művelődési Központban tartandó rendezvény része egy konferenciasorozatnak, amely a civil és vállalkozói szféra között igyekszik hidat építeni.

A konferencia célja kapcsolat- és hálózatépítés az ország különböző pontjain élő vállalkozónők között, termékeik és szolgáltatásaik számára bemutatkozási lehetőség biztosításával is. Megszólalnak olyan non-profit szervezetek képviselői, akik gyakorlati munkájukkal sokat tettek a női önfoglalkoztatás, a vállalkozónők és a leendő vállalkozónők érdekében. Szó lesz még a vállalkozónői életútról, a vállalkozónői megjelenésről és fellépésről is.

A MINők programjára vállalkozónőket, leendő vállalkozónőket és családtagjaikat, munkatársaikat, ismerőseiket, a vállalkozónőkkel foglalkozó civil szervezetek képviselőit, a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szakértőket, kutatókat, a sajtó képviselőit várják, illetve mindenkit, aki a téma iránt érdeklődik, abban valamiképpen érintett.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. A konferencia részletes programja, a jelentkezési lap, az eligazodást segítő térkép a program helyszínéhez letölthető formában megtalálható a MINők honlapján.