Emánuel
4 °C
12 °C

A Morgan Stanley a Milleneumi Városközpontban

MTI
2006.10.06. 09:22

A Morgan Stanley 450 irodai munkahelyet bérelt a Millennium Towers I. nevű irodaházban a fejlesztő TriGránit Rt.-től - közölte a fejlesztő az MTI-vel.

A Morgan Stanley magyarországi Üzleti Szolgáltató és Technológiai Központja 2006 decemberétől a ferencvárosi Millenniumi Városközpontban található Millennium Towers I. irodaépületbe költözik. A központ teljes kiépülése után mintegy 450 fő dolgozik majd a szolgáltató és technológiai központban, amelynek feladata a Morgan Stanley londoni és New York-i központjainak támogatása az üzleti folyamatok, a jelzálog-finanszírozás, a pénzügyi ellenőrzés és az informatika terén.

A szóban forgó irodaházban 18 500 négyzetméter bérbe adható terület található. A beruházási költség 7,5 milliárd forint volt, a bérleti díj 13-15 euró, havonta és négyzetméterenként.

Az épület déli tornyát a Vodafone bérli, az északiban kapott helyet a Lufthansa, a Provident és a Boehringer. Már két hónapja épül a Millennium Towers II. és III. is, egyenként 20 ezer négyzetméternyi irodával.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.