A Morgan Stanley a Milleneumi Városközpontban

MTI
2006.10.06. 09:22

A Morgan Stanley 450 irodai munkahelyet bérelt a Millennium Towers I. nevű irodaházban a fejlesztő TriGránit Rt.-től - közölte a fejlesztő az MTI-vel.

A Morgan Stanley magyarországi Üzleti Szolgáltató és Technológiai Központja 2006 decemberétől a ferencvárosi Millenniumi Városközpontban található Millennium Towers I. irodaépületbe költözik. A központ teljes kiépülése után mintegy 450 fő dolgozik majd a szolgáltató és technológiai központban, amelynek feladata a Morgan Stanley londoni és New York-i központjainak támogatása az üzleti folyamatok, a jelzálog-finanszírozás, a pénzügyi ellenőrzés és az informatika terén.

A szóban forgó irodaházban 18 500 négyzetméter bérbe adható terület található. A beruházási költség 7,5 milliárd forint volt, a bérleti díj 13-15 euró, havonta és négyzetméterenként.

Az épület déli tornyát a Vodafone bérli, az északiban kapott helyet a Lufthansa, a Provident és a Boehringer. Már két hónapja épül a Millennium Towers II. és III. is, egyenként 20 ezer négyzetméternyi irodával.