Miklós
-7 °C
4 °C

Téli menetrendre vált a Malév

Index
2006.10.26. 10:09

A Malév téli menetrendje október 29-én, a hónap utolsó vasárnapján 00.00 órakor lép életbe, a nyári-téli időátállással egy időben. A Bangkokba közlekedő járat idén első alkalommal - az előző évhez képest már két héttel korábban - november 15-én felszáll. A nemzeti légitársasággal utazók novemberben heti két alkalommal, decembertől pedig hetente háromszor juthatnak el a Távol-Keletre. A szokásos menetrend szerint alakul a tengerentúli járatok forgalma, New Yorkba heti négyszer, Torontóba heti háromszor repülnek a Malév B767-200 ER típusú gépei.

A legtöbb menetrend szerinti járatát, szám szerint naponta ötöt Amszterdamba üzemelteti a légitársaság. Ugyancsak napi öt járatot kínál a Malév Londonba. Temesvárra sűríti járatainak számát a légitársaság, október 29-től már napi két Malév-gép biztosítja az összeköttetést a romániai várossal. Európa legfiatalabb fővárosába, Podgoricába hetente háromszor, Marosvásárhelyre hetente hatszor közlekednek a légitársaság járatai. A nyári szezonális célállomásokra közlekedő járatok, - Dubrovnik, Split, Burgasz, Malaga - a téli időszakban szünetelnek.

A Malév téli menetrendjének egyik újdonsága, hogy a nyáron Tel-Avivba indított heti két plusz járata a téli menetrendben is megmarad, így hetente, továbbra is összesen kilenc alkalommal repülnek a légitársaság repülőgépei Magyarország és Izrael között.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.