Az RTL online portfóliójának tagja lesz az eco.hu

Napi Online
2002.04.30. 14:52
Az econet.hu Informatikai Rt. és az M-RTL kereskedelmi megállapodást kötött, mely szerint az econet.hu által készített és üzemeltetett eco.hu gazdasági portál hirdetés és szponzoráció szervezési feladatait mostantól az M-RTL látja el.

A megállapodás értelmében a www.eco.hu címen elérhető gazdasági portál az RTL online portfólió tagjává válik. A jelenleg is az egyik legnagyobb és leglátogatottabb magyar gazdasági portálnak számító eco.hu tartalmi és technológiai üzemeltetésével, fejlesztésével kapcsolatos feladatokat továbbra is az econet.hu végzi, a portál reklám és szponzorációs felületeinek értékesítése az M-RTL feladata lesz.

A most megkötött megállapodás értelmében a továbbiakban lehetőség nyílik arra is, hogy az econet.hu érdekeltségi körébe tartozó más site-ok - így a www.magyar.film.hu filmszakmai portál vagy a www.vendegoldal.hu étteremajánló site - reklámfelületeinek értékesítését is az M-RTL vegye át. Az M-RTL online portfóliójának bővítése stratégiai kérdés az RTL számára. A felhasználói összetétele és magas látogatottsága miatt az RTL reklámszempontból értékes site-nak tartja az eco.hu-t, míg az econet.hu számára azért előnyös az üzlet, mert technológiai cégként kevesebb gondot tudott fordítani site-portfóliója reklámfelületeinek értékesítésére.