Tőzsdére készül a Norbi Update

2012.06.25. 08:28 Módosítva: 2012.06.25. 08:31

Schobert Norbert eldöntötte: ősszel nyílt részvénytársasággá alakítja cégét, írja a Borsonline.hu. A lapnak a fitneszüzletember elmondta: a Norbi Update most nyáron lesz tízéves, ez is közrejátszott a döntésében. „Nem beszélve arról, hogy tőkét szeretnék bevonni a további fejlesztések érdekében. Én ugyanis nem vagyok milliárdos, noha a cég sokat ér” – mondta Norbi.

A tőzsdére vitel ellenére a cég irányítását nem tervezi átadni: „arra nagyon figyelek, hogy a részvények többségét magamnál tartsam, maximum negyvenkilenc százalékot teszek mások számára megvásárolhatóvá”. Schobert Magyarország legnagyobb tőzsdei szakértő cégét kérte fel, hogy segítsen a folyamat előkészítésében.

„Az elmúlt két év a mi sikersztorink, kitartó munkával haladunk felfelé. A bolti forgalom háromszáz százalékkal nőtt egy év alatt, jelenleg közel száz franchise üzletünk van, hetente újat nyitunk, és másfél év alatt megtérül a befektetőknek” – sorolta, miért lesz jó Update-részvényt venni, megemlítve azt is, hogy jelen vannak Szlovákiában, és készülnek más szomszédos országokba is.