Máris itt a volt brókernetes új cége

2012.10.18. 21:00 Módosítva: 2012.10.18. 22:28

Consequit néven alapította meg új pénzügyi tanácsadó cégét, és jövőre már országos lefedettségben 1,8-2,2 milliárd forint árbevételt tervez – jelentette a Brokernetből kivált Kósa Erika, csütörtökön. A nyitó termékpaletta befektetéshez kötött életbiztosításokból, hagyományos- és egészségbiztosításokból, továbbá befektetési aranyszámlákból áll.

Induláskor 100-200 főből áll az értékesítési hálózat, de a jövő év végére elérheti az ezer főt is. Eddig négy biztosítóval készítették elő a szerződéskötést, azonban a szerződéskötésekre csak azután kerülhet sor, hogy az új cég megkapta az induláshoz szükséges működési engedélyeket a PSZÁF-tól. A szándéknyilatkozatot a CIG Pannóniával, az Uniqával, az Aviva-utód MetLife biztosítóval és a Demján Sándor üzletember kisebbségi érdekeltségébe tartozó Solar Capitallal írták alá. Célcsoportjuk a középosztály felső részén elhelyezkedő 200-300 ezer, illetve az e szint feletti mintegy 40-50 ezer család.

A Consequit kizárólagos tulajdonosa Kósa Erika. Mellette a menedzsment tagja még Körtvélyesi Zoltán vezérigazgató és Farkas András értékesítési vezérigazgató.