Sára, Márió
-12 °C
-1 °C

Új sztármagazint indít a Story kiadója

2002.04.10. 12:05
Májusban gazdasági hetilapot dob piacra a Sanoma Budapest Rt., ami kifejezetten kis- és középvállalkozóknak szól majd - közölte a Napi Gazdaság. A Storyt is kiadó cég pénteken indítja útjára új sztármagazinját, a Bestet, amely a tervek szerint más hangvételű lesz, mint a laptársa, de számít annak olvasótáborára is.
A Best pénteken kerül a standokra. A lapot 250 ezer példányban nyomják, és 150 ezer eladását remélik - írja a Napi Gazdaság. A lap konkurenciája lesz a Storynak, de a kiadó szerint a két újság inkább kiegészíti, mintsem gyengíti egymást.

Ugyanaz a főszerkesztő

A két lap közötti különbség, hogy a Bestet a kiadó másképp pozícionálja, elsősorban magasabb beosztású olvasóknak kívánja eladni. Az új lap 70 százalékban sztárokkal foglalkozik, és csak 30 százalékban aktualitásokkal, emellett sokkal objektívabb megközelítésben tálalja a témákat, adott esetben nem csak a pozitívumokat emeli ki. A különbségek ellenére az új lap főszerkesztője is Ómolnár Miklós lesz.

A Best után új gazdasági havilap

A tervek szerint májusban megjelenő új gazdasági havilap elsősorban kis- és középvállalkozóknak szól majd. Az újságot főleg címlistás terjesztésben terítik majd, így közvetlenül a célközönséghez jut el. A Március 22-én indított Wellness magazin a kiadó szerint szépen fogy.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!