Zelma, Rajmund
-7 °C
-3 °C

Itt a Playboy konkurense

2001.09.27. 11:30
A hétvégén magyar kiadásban is megjelenik a Hustler szexmagazin, amelyet a Milos Forman filmjéből is ismert Larry "A Provokátor" Flynt alapított. A lap hazai, illetve cseh és szlovák mutációját egy görög üzletember adja ki, aki a Napi Gazdaság szerint más befektetéseket is fontolgat.
"Szex, politika, tiltakozás". Ez lesz a 40 ezer példányban, 100 oldalon megjelenő magazin enigmatikus alcíme - derül ki a Napi cikkéből. A Playboynál merészebb fotókat közlő, 25 országban megjelenő lap kiadóját éppen a konkurens piaci szereplése töltheti el optimizmussal, hiszen az havonta átlagosan 68,5 ezer példányban kel el.

Mostantól magyarul is hozzájuthatunk a Hustlerhez

Magyaroszág Csintalan Sándort adja a szexhez

A Hustlerben 70 százaléknyi külföldi eredetű fotó és szöveg lesz, a többi hazai termés. A nyitószámban például Csintalan Sándor-interjú és Zámbó Jimmyről szóló cikk is olvasható.

Görög üzletember a háttérben

A lapot a Geronia Hungary Film-, Video-, Hanghordozó- és Lapkiadó Kft. adja ki, melynek tulajdonosa a görög Konstantione Gerou és a Cipruson bejegyzett Passavia Ltd. A Napi szerint Gerou érdekeltségei Európában összesen 30 lapot jelentetnek meg, leginkább szórakoztató és életmód magazinokat.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.