Miklós
-7 °C
2 °C

Lagzi Lajcsi éttermet nyitott

2003.02.21. 10:00
Egy Lagzi Lajcsi résztulajdonában lévő kft. éttermet nyitott Budapesten, ha a vállalkozás sikeres lesz, a zenész és üzlettársai további vendéglátó-ipari befektetésekbe kezdhetnek.
Galambos Lajos előadóművész, közismertebb nevén Lagzi Lajcsi vendéglátó-ipari vállalkozásba fektette pénze egy részét. A zenész résztulajdonosa a tavaly hárommillió forint jegyzett tőkével alakult E.V.I. Gast Kft.-nek, amelynek tulajdonosai között szerepel még a Royal Catering Kft. és a Pro Európa 2000 Kft. - derül ki a cégbírósági adatokból. A társaság alig egy hónapja nyitotta meg első éttermét a tizenkettedik kerületi Alkotás utcában - mondta a Napi Gazdaságnak Jónás György, a kft. ügyvezető igazgatója.

Galambosnak egyébként nem először jutott eszébe, hogy vendéglátó-ipari befektetésbe kezd. Tavalyelőtt szerette volna 99 évre hasznosításra bérbe venni az Igmándi Erődöt, ahol a gyógyvízre alapozva várfürdőt, szállodát és kulturális központot alakított volna ki közösen egy befektetői csoporttal. Az üzlet azonban megrekedt az érdeklődés szintjén. Jónás nem árult el részleteket arról, vajon szerepel-e újabb étterem vagy szálloda nyitása az E.V.I. Gast Kft. tervei között. Mint mondta: egyelőre új vállalkozásukat kívánják sínre tenni, később nem kizárt, hogy újabb éttermeket is nyitnak.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.