Timót, Xénia
-8 °C
-3 °C

Magyarországon a világ legnagyobb ingatlanközvetítője

2006.10.05. 15:34
Kapcsolódó cikkek (1)
A világ legnagyobb nemzetközi ingatlanközvetítő hálózata, a 33 éve alakult, amerikai érdekeltségű Re/Max idén nyáron kezdte meg terjeszkedését Magyarországon. A nemzetközileg elismert cég itthon is dinamikus fejlődésbe kezdett: az elmúlt három hónapban már hat franchise partnert szerzett, és a közeljövőben további üzletkötések várhatók.

Idén július 14-én Magyarországon is megjelent a világ legnagyobb ingatlankövetítő cége, a Re/Max. A Magyarországra vonatkozó master franchise jogokat a nemzetközi hálózattól a Global Real Estate Kft. szerezte meg. A társaság a franchise szervezésével, a hálózat résztvevőinek oktatásával, valamint a marketinggel foglalkozik - tájékoztatta a cég az Indexet. Az ingatlanközvetítői tevékenységet a franchise partnerek, jogilag és pénzügyileg független vállalkozások és azok ügynökei látják el.

Az elmúlt nem egészen három hónapban a cég hat franchise partnerrel kötött szerződést, és október elején elindultak az irodavezetőknek és értékesítőknek szervezett tréningek is. Ugyanakkor a cég megjelenését továbbra is nagy érdeklődés kíséri, így folyamatosan tárgyalásokat folytatnak további lehetséges partnerekkel. A cég kétéves megtérülési idővel számol, illetve távlati céljai között szerepel 150 iroda megnyitása 15 év alatt, továbbá az egyik vezető ingatlanközvetítővé válni Magyarországon.

Az 1973-ban Denverben (Colorado, USA) alapított, nemzetközi ingatlan franchise hálózat, a Re/Max 1994-ben jelent meg Európában. Spanyolországban nyitotta első irodáját, majd évről évre egyre több országban, növekvő számú partnercégeivel folyamatosan tovább terjeszkedett. A vállalat jelenleg 31 országban 1469 irodával és 8445 értékesítővel van jelen Európában, a legnagyobb hálózattal Portugáliában (175 iroda), Olaszországban (160 iroda), Spanyolországban (158 iroda) és Törökországban (158 iroda) rendelkezik.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!