Árpád
-1 °C
9 °C

Egyforintos jegyeket árul a SkyEurope

2003.11.04. 15:08
A SkyEurope Airlines közleményben tájékoztat arról, hogy megkapta legfontosabb engedélyét, amely lehetővé teszi a légi üzemelés megkezdését. Az engedélyt a magyar Polgári Légiközlekedési Hatóság adta ki.
"Az üzemelési engedély megszerzése a budapesti csapat hosszadalmas és intenzív előkészítési munkájának eredménye, melyet a pozsonyi kollégák is segítettek", mondta Christian Mandl, a SkyEurope Airlines vezérigazgatója. "Ezzel együtt lehetővé válik számunkra, hogy befejezzük az adminisztrációs eljárásokat az illetékes külföldi hatóságokkal, annak érdekében, hogy megkezdhessük üzemelésünket."

Időben vannak

A működési engedélyt, mely kezdetben egy évig érvényes a Polgári Légiközlekedési Hatóság állította ki 2003 november 03-án - derül ki a légitársaság honlapján közzétett közleményben.

A SkyEurope Airlines új Boeing 737-500-as típusú repülőgépét 2003. október 23-án szállította Budapestre. A repülőgép az Egyesült Államokból, Phoenixből repült Ferihegy 1-re és bejegyzésre került. A repülőgép 133 fős kapacitásával a londoni és a párizsi járatokat fogja üzemeltetni Budapestről.

Egyforintos jegyek

"Időben vagyunk azzal, hogy a terveknek megfelelően, 2003. november 14-én megindítsuk első légi járatunkat Budapestről", jelentette ki Christian Mandl. Ezt megünnepelendő, 1000 db repülőjegyet értékesítenek egy forintos áron. Egy útra, a repülőtéri illetékek nélkül.

A SkyEurope Airlines Hungary Kft. budapesti központú társaság, melyet tapasztalt, magyar szakemberek vezetnek. Működési központja az új Airport Business Park-ban található, közel a Ferihegyi repülőtérhez. A SkyEurope Ferihegy 1-ről, a Budapest központjához közelebb eső repülőtérről fog üzemelni.

A november 14-én induló londoni és párizsi járatok mellett, a SkyEurope 2003.december 15-én megkezdi napi közvetlen járatainak üzemeltetését Milánóba és Zürichbe. Az egyirányú repülőjegyek ára repülőtéri illeték nélkül ugyancsak 5990 forinttól kezdődik.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.