Zsuzsanna
-2 °C
7 °C

Sörözni csak felelősséggel

2005.08.18. 14:31
A hazánkban forgalomba kerülő Heinekeneket hamarosan ellátják egy figyelmeztető címkével. A sörgyár az Egyesült Államokban már bevezette ezt a figyelmeztetést.
A Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. ezentúl Magyarországon minden üveges és dobozos Heineken terméket olyan figyelemfelkeltő üzenettel hozza forgalomba, amely a cég új, a felelősségteljes sörfogyasztásra ösztönző honlapjának látogatására invitálja a vásárlókat.

Sörteszt a neten

A figyelemfelhívó címke és honlap együttes alkalmazásának célja a felelősségteljes alkoholfogyasztást népszerűsítése. Az internetes portál az alkoholfogyasztás hatásairól, a veszélyes és elkerülendő ivási szokásokról, valamint az alkoholfogyasztás során figyelembe veendő tényezőkről és jótanácsokról ad részletes tájékoztatást. A lap ezen kívül számos linket is tartalmaz a témával foglalkozó további honlapokra, illetve egy kérdéssort, amely segítségével a neten odalátogatók letesztelhetik alkohollal kapcsolatos tudásukat.

A csomagoláson feltüntetett figyelemfelhívó üzenet és a vonatkozó vállalati honlapot az Egyesült Államokban már bevezették. A Heineken ezek alkalmazását fokozatosan kiterjeszti minden olyan országra, ahol termékeit forgalmazzák.

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.