Zalán
6 °C
19 °C

Októberben nyílik az új Sugár

2004.09.07. 13:24
Október közepére készül el a Sugár üzletközpont átalakítása - tudta meg az Index. Az Örs Vezér téren lévő áruházat a tulajdonos, a Fotex Rt. újítja fel.
Már két hónapja folynak a munkálatok a Sugár üzletközpontban. Az 1980-ban nyílt áruház teljes belső területét átalakítják - tudta meg az Index. Lapunknak annyit még sikerült kideríteni, hogy a kétemeletes áruház első emeletén piactér lesz. A felújítás, illetve átalakítás első menete október közepére készül el.

A felújítás végéig sem a tulajdonos Fotex Rt, sem a felújítást végző és a Fotex-csoporthoz tartozó Sigma Portfóliókezelő és Ingatlantanácsadó Kft. nem nyilatkozik. Annyi bizonyos, hogy az üzletek egy része az átalakítás alatt is nyitva tart.

Siker vagy bukás?

A Várszegi Gábor vezette Fotex Rt. tavaly év végén lett a Sugár Áruház 98,3 százalékos tulajdonosa. Akkor a cég leányvállalata, a Keringatlan Kft. egészében megvásárolta a korábbi résztulajdonos Szivárvány Vagyonkezelő Rt.-t.

Kenedi Róbert, a Fotex vezérigazgatója akkor azt nyilatkozta, hogy komoly fantáziát látnak a Sugárban, mert Budapest egyik legfrekventáltabb helyén van, és komoly üzleti potenciállal bír. Az Index szerette volna megkérdezni, hogy az áruház közvetlen szomszédságában átadott Árkád üzletközpont nem rontja-e a Sugár értékét, de senki nem kívánt nyilatkozni.

Sajtóhírek szerint az üzletközpont mai igényeknek megfelelő átalakítása milliárdos nagyságrendű beruházást igényelhet.

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön! London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.