Antal, Antónia
-7 °C
0 °C

Jönnek a mini-Tescók

2005.02.07. 13:55
Szupermarket méretű üzletek elindítását tervezi idén a Tesco-Global Áruházak Rt. - írja a BBJ nyomán a HVG Online. Magyarország legnagyobb hipermarketlánca elsősorban a kisebb vidéki városokat célozza meg.
A Tesco ezer négyzetméteres, szupermarket méretű üzletek elindítását tervezi az idén - tudta meg a BBJ. "Csakugyan szerepel a terveink között kisebb alapterületű egységek elindítása. Egyelőre a terv megvalósításának lehetőségét vizsgálja a cég" - mondta a lapnak a Tesco kommunikációs igazgatója. Danks Emese nem árult el további részleteket az új üzletek megnyitásának ütemezéséről és azok helyszínéről.

Paul Kennedy, a Tesco vezérigazgatója korábban azt nyilatkozta, hogy 2005-ben 12-15 új üzletet nyit majd a cég. Danks nem kívánta felfedni, hogy az ez évre tervezett boltokból hány lesz kis alapterületű Tesco-egység - írja a HVG Online.

A Tesco eleinte csak kisebb üzleteket vásárolt és működtetett Északnyugat-Magyarországon, majd ezután nyitotta meg első szupermarketjét Szombathelyen - írja a HVG Online. Ma 42 hipermarketjén túl, az áruházlánc huszonkét 260 és 750 négyzetméter közötti S-Marketet tart fenn az északnyugati régióban, valamint öt 800 és 2400 négyzetméter közötti szupermarketet Győrben és Szombathelyen.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.