Árpád
-2 °C
9 °C

Fapados vonatjegy az illatszerboltból

2006.07.31. 13:54
Összefogott a MÁV és a Rossmann: augusztusban akciós fapados vonatjegyeket lehet vásárolni az illatszerüzletekben.
Összesen 30 ezer vonatjegyet értékesít a MÁV - egységesen 799 forintért - a Rossmann üzleteiben, augusztus 1. és 31. között. A menetjegy a MÁV ZRt. vonalain egyirányú utazására érvényes, a feltüntetett kiindulási és célállomás között, a legrövidebb útirányon át. A menetjegy csak az akció időtartama alatt használható fel kedvezményes utazásra.

A menetjegy másodosztályon érvényes, első osztály igénybe vétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözetet meg kell fizetni - ezt a vonaton díjmentesen lehet megtenni. A menetjegyen az utazás napját az értékesítést végző Rossmann dolgozója írja a szelvényre, az utazás megkezdése előtt az indulási és célállomásrovatokat tollal ki kell tölteni. A kiindulási állomás és a célállomás nem lehet azonos településen belül. Az IC-vonatok igénybe vételéhez a pót- és a helyjegyet, illetve a pótjegyet előzetesen kell megváltani. A vonatjeggyel az útmegszakítás, valamint a mentjegy visszaváltása nem lehetséges.

A kedvezmény körülbelül 70-80 kilométeres utazás után kedvezményes; Hatvanba, Székesfehérvárra, Tatabányára 658 forintért kapunk teljesárú jegyet a másodosztályra. Ha valaki Pécsre vagy Debrecenbe utazik a fővárosból, több mint 1500 forintot, ha átutazza az országot, Níregyháza és Szombathely között 3100 forintot spórolhat meg.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!