Miklós
-7 °C
2 °C

Barlangot árul egy üzletember aszteroidahullás esetére

2002.07.26. 15:39
Egy wales-i üzletember helyeket árul egy barlangban, ahová reményei szerint elrejtőzhetnek kuncsaftjai aszteroidahullás esetén, ami egyes tudósok szerint 2019-ben várható. Egy felnőtt 1000 fontért (azaz csaknem 400 ezer forintért) bújhat el a föld mélyére, a gyerekek viszont ingyen.
Ashford Price helyeket kínál egy, a wales-i Abercrave-ben található barlangban. Egy belépő ára 1000 font egy hétre - adta hírül az Ananova.

Nemrég tették közzé, hogy tudósok számítása szerint a 2002 NT7 névre keresztelt aszteroida 2019. február 1-jén találkozhat össze a Földdel. A becslések szerint a meteor átmérője két kilométer lehet, ami elég ahhoz, hogy leradírozzon egy kontinenst a Föld színéről.

Gyerekeknek ingyen

Mr. Price a hír hallatán egy hirdetést tett közzé a helyi lapban, amelyben védelmet kínál az aszteroida becsapódása esetére. A gyerekek ingyen mehetnek be; míg a felnőtteknek 1000 fontot kell fizetniük. Az összeg fejében egy heti élelmet és világítást is kapnak.

Az élelmes üzletember szerint eddig körülbelül tucatnyian érdeklődtek nála. Azt állítja: a barlang 300 méter mélyen található, és egy meteorit becsapódása esetén körülbelül száz embernek biztosíthatna menedéket egy hétig.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!