Előd
5 °C
12 °C

Vegyen esküvőt szupermarketben!

2003.03.13. 15:44
Egyre kevésbé elégszenek meg a szupermarketek azzal, hogy kizárólag hagyományos kiskereskedelemmel foglalkozzanak. A Plus német áruházlánc például merész húzással az esküvőt is felvette az árucikkek listájára. 2220 euróért szállítják a komplett eseménysort, anyakönyvvezetővel, állófogadással, nászéjszakával, pezsgős reggelivel együtt.
Mindenre gondoltak a Plus szakemberei, amire egy óriásáruházakban felnőtt és szocializálódott német emberpárnak szüksége lehet esküvő címén és az egészet 2220 euróra, vagyis 543 ezer forintra árazták be. A program az anyakönyvvezetőnél kezdődik, aztán a 18 résztvevő - minden további személy plusz 99 euró - hidegtálas állófogadásra gyűlik össze, hogy a pezsgő és az esküvői torta elfogyasztása után röviden ejtőzzön, majd ismét összegyűljön az esti buli helyszínén, egy közeli szállodában, ahol ízlésesen dekorált környezetben korlátlanul fogyaszthat a tömény szeszt nem tartalmazó italkínálatból és hajnali kettőig rázhat a kívánság szerint összeállított zenére. Ehhez rágcsálnivaló is jár.

Reggeli alkohol

A házaspár ezután elvonul az elegáns hotelszobába, ahol pompás éjszakát tölt, majd a másnapot pezsgős reggelivel indítja, aztán kicsekkol. Az alapcsomag mellé a Plus 449 euróért váll nélküli, ámde földig érő esküvői ruhát és virágcsokrot is kínál.

A cég marketingigazgatója szerint meg akarják mutatni, hogy náluk nemcsak élelmiszert és zoknit lehet kapni. A kínálat része lett ezért a 87 ezer euróért (21 millió 300 ezer forintért) vesztegetett, elemekből összerakható családi ház.

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!