Vince, Artúr
-11 °C
-1 °C

Kamu laptop és felcsatolható garbónyak

2002.01.22. 10:29
Kapcsolódó cikkek (1)
Kedves Olvasó! Feltette valaha magának a következő kérdéseket: 'A gazdaság nem egyszerűen egy furcsa divathullám?' 'Van alapvető különbség Alan Greenspan, Palotás János és Victoria P. Beckham között az elsődleges nemi jegyeket kivéve?' 'A buddhisták vajon miért bolondulnak a bevásárlóközpontokért?' Reméljük nem. Egy kölni - mármint a híres német településen tevékenykedő - művészcsoport igen, és meg is alkották a kezdő újvállalkozók induló csomagját, amelyet 60 euróért árusítanak.
A legális szoftverek kartondobozára hajazó csomagolás olyan eszközöket rejt , melyek segítségével környezetünkkel sikeresen hitethetjük el, hogy induló vállalkozók vagyunk a gazdaság valamelyik divatos ágazatában, leginkább az informatikai szektorban.

Kötvénykibocsátás és répanadrág

Mitől nézik az embert divattőkésnek? A Mair Und Andere nevű dizájner-művészcsoport szerint az új gazdaság öltözködési kódja a legfontosabb, ezért a kit tartalmaz egy 'most jöttem a szilíciumvölgyi gyorssal'-jellegű fekete keretes poszt-sztk szemüveget és gazdasági rovatunk kedvencét, egy tépőzárral felcsatolható garbónyakat, amely a zakó alá felvéve mindennél világosabban hirdeti, hogy az illetőnek nemrégiben b2c jellegű online antidepresszáns-kereskedése indult.

Kamu kamu hátán

A kit része még egy irodai hangeffektusokat összegyűjtő CD, ha a szomszédok esetleg hallgatóznának. A leggyanakvóbbakat is elaltatják az előre megírt cetlik, amelyek különböző határidőkre és munkaidő utáni programokra emlékeztetik a munkatársakat. Található még a dobozban többek között egy ál-laptop és egy újgazdasági szakkifejezéseket soroló szótár.

Ki hord ma már batikolt inget?

A terméket hirdető website az induló cégeket a feltörekvő popsztárokhoz hasonlítja, akiket egy nap istenítenek, aztán mindenki elfelejti őket, a stílusukkal együtt. Emlékezzünk a fémrátétes orrú Bros-cipőkre!

Magyar prototípusok

A műalkotás beindította a gazdasági rovatunk fantáziáját. Már dolgozunk a politikai töltetű magyar verziókon, úgymint MSZP-közeli vállalkozói csomag (felcsatolható műhas, szilikonizzadság, öntapadós műtonzúra, autóstáska), illetve a Fidesz-közeli vállalkozói szett (szőke plasztikfürtök, speciális kontaktlencse metsző tekintethez, hamis személyi igazolvány Fejér megyei születési hely bejegyzéssel).

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Álom Nászút

Felejthetetlen élmény várja a világ legszebb tengerpartjain.