Piroska
-10 °C
1 °C

Betépés tízezer méteren

2001.11.27. 14:43
A repülési ágazat váláságát kihasználva egy csődbe ment ausztrál légitársaság négy olcsó gépére feni a fogát a Ministry of Sound, a legendás elektronikus tánczenei kiadó, hogy partijáratokat indíthasson.
Négy gépre tett ajánlatot a Ministry of Sound az Ansett légitársaság felszámolójának - jelentette több ausztrál rádió. A Ministry eredetileg Európában akarta beindítani a magas légkört, de a második legnagyobb ausztrál repülős cég csődje remek alkalmat teremtett arra, hogy bagóért jussanak jó állapotú gépekhez és kiképzett személyzethez.

Következő állomás a világűr
Úristen, a csomagtérben maradt a hitelkártyám és a százdolláros!

A tervek szerint a gépek nagyobb partikba vinnék az utasokat, akik már a fedélzeten elkezdhetnék a lealjasodást. Az első járat a Sydney-Melbourne lesz, amely késő este indul útnak. A fedélzeten DJ-pultokat helyeznek el

Biztonságos beszakítás?

John Anderson közlekedési miniszter szerint a Ministry of Soundnak azokkal a cégekkel is tárgyalnia kell, amelyektől az Ansett a repülőket lízingelte. A politikus nem biztos abban, hogy egy partijárat megfelelhet a szigorú közlekedésbiztonsági előírásoknak. "Jól meg kell gondolni a dolgot. Nem hiszem, hogy hipp-hopp megkapnák az engedélyt" - mondta Anderson. Légügyi Igazgatóságunk szerint ha valaha járt partiban, akkor biztos lenne abban, hogy az engedélyre soha nem ütnek pecsétet.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Kezdje az évet egzotikus körutazással!

Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.