Miklós
-7 °C
4 °C

Non-food Tesco

2005.01.16. 14:52
Ha sikeresnek bizonyul az új üzletág, a Tesco Anglia szerte tervezi élelmiszert nem forgalmazó áruházak nyitását. Azt egyelőre nem tudni, hogy szigetországon kívül is terveznek-e hasonló áruházakat.
Élelmiszert nem árusító, nem szupermarket jellegű nagyáruházak nyitását tervezi a Tesco, a legnagyobb brit élelmiszer-kiskereskedelmi hálózat. A cég a The Sunday Times értesülése szerint az első "próbaáruházat", amelyben mindenféle fogyasztási cikket, például ruhát, elektromos berendezéseket, CD-t és DVD-t árulnak, néhány hónapon belül megnyitja, és ha a próbálkozás sikeres, az új hálózatot az egész országban elterjeszti.

Tim Mason, a Tesco marketing-igazgatója a vasárnapi brit lapnak megerősítette a tervet, mondván: a lehetőség "túl nagy ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk". A cikkben nem esik szó ugyanakkor arról, hogy a külföldön, többek között Magyarországon is számos szupermarketet üzemeltető cég Nagy-Britannián kívül is tervezi-e élelmiszer-kiskereskedelemmel nem foglalkozó, kizárólag fogyasztási termékeket forgalmazó áruházak nyitását.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!