Ferenc, Olívia
-4 °C
4 °C

Biztosítás vámpírok és szellemek ellen

2001.10.27. 09:11
Egy brit társaság biztosítást kínál azoknak, akik szellemek, kísértetek vagy idegenek támadásától tartanak, illetve attól félnek, hogy vámpírrá vagy farkasemberré változnak - számolt be a brit biztosítási szakma minden rezdülését nyomon követő Ananova Funny business rovata.
A Ultraviolet nevű biztosítótársaság jóvoltából anyagilag is bebiztosíthatjuk magunkat és szeretteinket arra a szörnyű esetre, ha egy szellem megtámadna, vagy egy idegen elrabolna bennünket.

A halál oka: alien abduction

A biztosító Spooksafe programjának keretében akár 100 ezer fontos is kifizet a hozzártartozóknak, ha az ügyfél halálát az idegenek vagy a szellemek okoznák. Akik csak lelki sérüléseket szereznek, azoknak persze kevesebbel kell beérniük.

Bár Nagy-Britanniában hemzsegnek a szellemek és a kísértetek, az eddig értékesített 500 szellembiztosítás nagy része az idegenek által előszeretettel látogatott Egyesült Államokban talált gazdára.

Külső szakértők fürkészik a transzcendens régiókat

A legmagasabb kifizetett biztosítási összeg 100 ezer font volt. Az áldozat a lépcsőház korlátján keresztül a mélybe zuhant. A biztosító külső szakértői cége azonban egyértelműen bebizonyította, hogy a hölgy haláláért egy szellem felelős.

A farkasemberek sorsa is jobbra fordulhat

A biztosító akár 1 millió fontot is kifizet annak az ügyfélnek, aki orvosi bizonyítékokat mutat fel arról, hogy rendszeresen vámpírrá vagy farkasemberré változik.

A farkasember konstrukció igen népszerű, csak ebben az esztendőben közel ezer embertársunk biztosította be magát e szörnyű metamorfózis ellen, de több tucat ügyfél óvja magát a vámpírrá válás riasztó lehetősége ellen is.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.