Folytatja a rászoruló gyermekek étkeztetésének támogatását a Raiffeisen Bank

2009.04.07. 16:08 Módosítva: 2009.04.07. 16:15
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Raiffeisen Bank 2009. április 1-től folytatja azt a jótékony célú akciót, melyben a Bank ügyfelei minden OKOSkártyás vásárlása után 10 Ft-tal támogatja a gyermekotthonok lakóinak étkeztetését, a Gyermekétkeztetési Alapítvány közreműködésével.

A Raiffeisen Közösen program részeként elindított jótékony célú akció során az ügyfelek minden OKOSkártyás vásárlása után a Bank 10 Ft-ot különít el, majd a május 31-ig összegyűlt összeget a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével juttatja el a leginkább rászorulókhoz.

A Raiffeisen Banknak nem ez az első ilyen akciója: 2008. őszén már szintén két hónapos akció keretében támogatta a csecsemőotthonok lakóinak étkeztetését, de a jelenlegi kampány során a vásárlásonkénti 5 Ft-os összeg idén a duplájára nőtt. A Raiffeisen hosszú távú stratégiájának megfelelően tervei szerint évente több ilyen akciót fog meghirdetni.

A program elkötelezett támogatója Szekeres Adrien énekesnő, aki kétgyermekes anyaként tudja, mennyire fontos ebben az életkorban, hogy a gyerekek megfelelő minőségű ételhez jussanak. Ezért is döntött úgy, hogy az ügy mellé áll és népszerűségét felhasználva felhívja az emberek figyelmét erre a problémára.

További részletek a www.kozosen.hu internetes oldalon olvasható.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.