Mostantól regisztráció nélkül, egyszerűen és kényelmesen vásárolhatnak parkolójegyet a hazai mobilszolgáltatók ügyfelei

2009.04.15. 15:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Budapesten és további 20 városban parkolhatnak mostantól egyszerűen a hazai mobilszolgáltatók előfizetői: a MobilParkolással ugyanis telefonjukkal vásárolhatnak parkolójegyet. A szolgáltatás egy kényelmes, perc alapú parkolási alternatívát kínál, amely a tényleges parkolás időtartamához igazodva bármikor, belföldről bárhonnan elindítható és megállítható egy SMS vagy hanghívás segítségével. A MobilParkolás a szolgáltatás igénybevételi feltételei szerint vehető igénybe.

Miért előnyös ez Önnek?

Mert a szolgáltatás perc alapú elszámolásának köszönhetően (a felszámított tranzakciós díjon, illetve normál díjazású SMS vagy telefonhívás díján felül) pontosan annyit kell fizetnie, amennyit parkolt, így nem kell bosszankodnia az esetleges túlfizetés miatt. Elfelejtheti a bosszantó aprópénzváltást is, sőt nem kell állandóan az óráját figyelnie, hiszen a parkolási idő lejárta előtt SMS-ben értesítjük.

Hogyan működik?

A szolgáltatás előzetes regisztrációt nem igényel: egyszerűen csak el kell küldenie az autó rendszámát (illetve előre meghatározott idejű parkolásnál a parkolás időtartamát is) a parkolóautomatán található telefonszámra, amire válaszul hamarosan megérkezik a visszaigazoló SMS, ezzel a parkolás elindul. Miután visszaérkezett autójához, a visszaigazoló SMS-re válaszként a STOP szót elküldve leállíthatja a parkolást. Az első, SMS-ben történő parkolójegy-vásárlást követően a Pannon és a T-Mobile ügyfelei a parkolóautomatán található telefonszám felhívásával és a megfelelő menüpont kiválasztásával is elindíthatják, illetve leállíthatják parkolásukat.

A mobil parkolójegy megvásárlásával az autó rendszáma egy központi adatbázisba kerül, így a parkolóőrök elektronikus úton ellenőrizhetik a mobil parkolójegy meglétét.

Felkeltettük érdeklődését?

A díjakról és az egyéb feltételekről a www.mobilparkolas.hu oldalon vagy a mobilszolgáltatók honlapján tájékozódhatnak.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.