Kelemen, Klementina
3 °C
7 °C

Gázőrzők: nyerjen és nyerjen!

2009.04.21. 09:29 Módosítva: 2009-04-27 15:25:24

A FŐGÁZ legújabb szolgáltatásával könnyű nyerni: átlagosan 5-6 százalékkal csökkenthetjük gázszámlánk összegét anélkül, hogy változtatnunk kellene szokásainkon. Amennyiben most 3 kérdésünkre válaszol, egy éves egyszeri, ingyenes gázkészülék karbantartás szolágáltatást nyerhet a Gázőrzőktől !

Megdöbbentő, de tény: a budapesti háztartások több mint 25%-a soha nem végeztet karbantartást! Ez egyfelől biztonsági kockázatot jelent, másrészt a fűtési költségeket növeli – a nem megfelelően karbantartott készülékek ugyanúgy falják az energiát, mint például egy elhanyagolt autó.

Mindeddig nem volt könnyű dolga annak, aki szerette volna profikra bízni otthona „gázőrzését": a magas kiszállási díjak legalább annyira riasztónak tűnhettek, mint a szakember hiány – nem csoda, ha sokan csak akkor kerestek szerelőt, ha a készülékük, fűtési rendszerük már elromlott.

A FŐGÁZ új szolgáltatása mindkét problémát orvosolja: már havi 550 Ft-ért elérhető (3 konvektorig), ráadásul az egyes készüléktípusok specialistával dolgozik, így minden lakásba olyan szerelőt tud küldeni, aki az ott található készülékek szakértője.

További részletek, online megrendelés a FŐGÁZ oldalán>>