Fotós napok: díjmentes CCD tisztítás a Mammutban

2009.04.27. 15:32 Módosítva: 2009.04.27. 17:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az Extreme Digital az elmúlt évek során szinte eggyé vált a fényképezés fogalmával, így nem meglepő, hogy a gyártói újdonságok is a narancs-kék áruházakban bukkannak fel elsőként.

A fényképezőgép-gyártók az idei évben is számos újdonsággal kápráztatják el a fényképezés szerelmeseit, melyekből a Mammut Üzletházban található Extreme Digital bemutatóteremben a „Fotós Napok" keretén belül egy kis ízelítőt kaphatnak az érdeklődők.

Ismerje meg Ön is az új gyártói trendeket, látogasson el április 27-30. között a Mammut I. második emeletén található Extreme Digital bemutatóterembe, ahol a fotózás szerelmesei igazi csemegének számító újdonságokkal, technikai érdekességekkel, meglepetésekkel találkozhatnak, sőt két napon keresztül ingyenes CCD tisztításra is megvendégeli DSLR-felhasználóit az áruház.

Hasselblad termékbemutató: április 28.

Nem kell a Holdra utaznia, hogy megismerje a Hasselblad H3DII-31 fényképezőgépet. Április 28-án 12 és 18 óra között megismerkedhet a digitális középformátumú fényképezés rejtelmeivel. Professzionális fényképészek segítségével, egy modell – és tárgyfotózás keretén belül bemutatásra kerül a 31 megapixeles fényképezőgép.

Hasselblad story >>

Canon termékbemutató: április 29

10 órától 21 óráig fogadja a Canon szakértő csapata az új tükörreflexes, videófelvételek készítésére is alkalmas készülék, az EOS 500D iránt érdeklődőket. Az új DSLR modell mellett számos objektívet, tükörreflexes, illetve kompakt fényképezőgépet - többek között az egyedi megjelenésű Canon Powershot D10 vízálló készüléket – és a videókamera újdonságokat próbálhatják ki az érdeklődők.

A Canon bemutatón kipróbálható eszközök >>

Debütál a Casio új fényképezőgépe, az FS10: április 30.

Megérkezik a Casio új csúcskompaktja, az Exilim EX-FS10 12 és 20 óra között a Casio új sebességbajnoka mellett megismerkedhet a gyártó többi gyorskamerájával (FH20, F1, FC100) is.

A termékbemutató ideje alatt a Casio gyors fényképezőgépeihez G-2900F-1, a többi Casio kompakt modellhez W-210-1DVEF karórát ad a gyártó ajándékba.

Ismerje meg a Casio gyorskameráit >>

Dust Aid – szenzortisztítás másképp: április 29-30.

Mindkét nap, 13 és 20 óra között az Extreme Digital vár minden érdeklődőt, aki szeretné megismerni a Dust-Aid egyedülálló szenzortisztító rendszerét.

Hozza magával tükörreflexes fényképezőgépét és díjmentesen megtisztítják képérzékelő szenzorát!

Bővebben a Dust Aid szenzortisztításról >>

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.