Pályázzon és fejlesszen EU-forrásból!

2011.02.04. 15:59 Módosítva: 2011.02.04. 16:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
2000 milliárd forintos uniós támogatás segíthet most munkaszervezete fejlesztésében és alkalmazottai szakmai továbbképzésében! Az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett pályázati lehetőségek között március elsejétől nemcsak a hazai vállalkozások, hanem a közigazgatási intézmények és a civil szervezetek is megtalálhatják a legmegfelelőbb konstrukciókat, amelyek részleteiről február 7-től budapesti és vidéki workshopokon is tájékozódhatnak.

Térítésmentes workshopok a legújabb pályázatokról

A 2011. február 7-én induló Workshop sorozat Budapesten és hat vidéki helyszínen – Miskolc, Győr, Székesfehérvár, Pécs, Debrecen, Szeged – segíti információs fórumaival az érdeklődőket és pályázni kívánókat a részletek megismerésében. Amennyiben tisztában szeretne lenni azzal, hogy vállalkozása, illetve munkahelye számára mely konstrukciók bizonyulnak ideálisnak, látogasson el DFT-Hungária Workshop-sorozatára, amelyen térítésmentesen vehet részt minden

§  kis-, közép- vagy nagyvállalat,

§  államigazgatási intézmény, önkormányzat, polgármesteri hivatal,

§  közművelődési intézmény, művészeti - tudományos intézmény,

§  múzeum, színház, könyvtár,

§  szövetség, kamara, szakszervezet, országos érdekképviselet,

§  országos civil szervezet vagy alapítvány,

§  felső- vagy közoktatási intézmény,

§  illetve médium munkatársa.

50 millióhoz is hozzájuthat vállalkozása

Első körben a TÁMOP 2.1.3-as pályázat keretében 1-50 millió forint közötti képzési támogatást nyerhetnek a nem közép-magyarországi székhellyel vagy fiókteleppel rendelkező kkv-k (5 fő -249 fő) - akár 100 százalékos támogatással. Szakmai, vezetői, idegen nyelvi képzések valósulhatnak meg a munkaszervezetben. Gyorsan kell cselekedniük a vállalkozásoknak, mert csak azoknak van esélyük, akik március 1-re képzési tervvel és beadásra előkészített pályázattal rendelkeznek.

A pályázat feltétele, hogy a vállalkozásoknak egy gazdaságfejlesztési pályázaton is indulniuk kell. Ennek előnye, hogy így még egy fejlesztési támogatáshoz juthatnak hozzá, vagyis további uniós pénzek válnak számukra elérhetővé.

Forduljon szakértő csapathoz!

Közel 100 fejlesztési lehetőség indul útjára az Új Széchenyi Tervben - a gyorsak és a felkészültek nyernek. A tájékozottság sokba kerül, de biztosan kevesebbe, mint a tájékozatlanság. Jókor vagyunk jó helyen, forduljon tapasztalt szakértőkhöz és foglaljon azonnal helyet magának térítésmentesen az országos workshopok egyikén.

Jelentkezés a workshopok regisztrációs oldalán

Információs mobilszámok:

Durjanc Dóra 06-20/339-9041

Rotkai Petra 06-20/339-9050

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.