Keresd a ZsKF triciklit és nyerj!

2011.07.14. 13:43 Módosítva: 2011.07.15. 09:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Zsigmond Király Főiskolán nyerő a továbbtanulás!

Nagy port kavaró főiskolai kampányt indít a ZsKF. Egy fagylaltos triciklivel járja be Budapest nagyobb csomópontjait egy héten keresztül, ingyen fagyit osztogatva, a pótfelvételi idején. A fesztiválok hangulatát idéző tricikli túra felbolydítja a várost, és a fiatalokat.

Ha az ember továbbtanul, szerez egy diplomát, az magában is egy jó. Ha ezt majdan tudja a munkájában hasznosítani, nagyon jó. Viszont ha ezt egy olyan főiskolán teheti meg, ahol amellett, hogy a tudást magas színvonalon, gyakorlattal sajátíthatja el, egy pörgős diákélet várja, részt vehet a főiskola aktív „event-életében”, újságot írhat, szerkeszthet, kutathat a Szigeten, rendezvényeket szervezhet, külföldön tanulhat, és a HÖK által szervezett jobbnál jobb bulikon levezetheti a napi stresszt, akár a Balatonon is, az több mint nagyon jó! A Zsigmond Király Főiskolán 11 alap- és 6 mesterszakon várja a pótfelvételire jelentkezőket, társadalomtudományi, közgazdasági, kommunikációs, informatikai és bölcsész vonalon egyaránt.

És hogyan köthető ehhez a tricikli? A ZsKF PR és Marketing Centruma a Hallgatói Csapattal egyetemben szervezte meg ezt a kommunikációt, és velük együtt is bonyolítja le. Így a hallgatók aktív részesei egy igazi, image kampánynak.

Tehát ne feledjük! 2011. július 25-től 29-ig, reggel 8 és 10 óra között, a pótfelvételi nagy hajrájában útjára indul a ZsKF fagyis tricikli a Radio Face FM88.1 kíséretében, enyhülést és vidámságot hozva a nyári hőségben.

Helyszínek:

  • Július 25-e, hétfő: Kálvin tér
  • Július 26-a, kedd: Deák tér
  • Július 27-e, szerda: Nyugati tér
  • Július 28-a, csütörtök: Szentlélek tér
  • Július 29-e, péntek: Oktogon

Keresd a ZsKF triciklit, és a ZsKF vendége vagy 1gombóc fagyira, sőt, megnyerheted a 15 TooLate analóg karóra egyikét. Emellett persze számtalan ZskF-es és Radio Face-es ajándékcsomag is gazdára talál.

Hallgasd a részletekért a Radio Face FM88.1-et, vagy kattints a tricikli.zskf.hu oldalra!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.