Zumba-légy ellenállhatatlan!

2011.07.22. 13:31
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Többé nem kell a meleg, nyári estéket várnod egy önfeledt, latin táncra. Ha kedved úgy kívánja, bármikor Zumba királynő válhat belőled! Jókedvre derít és alakot formál – mindezt úgy, hogy közben egyszerűen csak bulizol – szexi mozdulatokat is elsajátíthatsz, amitől magabiztos és ellenállhatatlan leszel. Hogy mi is ez az új őrület, és hol lehet csatlakozni?

Lóránth Kata, az Oxygen Wellness Központok szakmai vezetője, Zumba oktató segít ebben:

A Zumba elsöprő sikerét abban látom, hogy az embereknek igényük van a vidámságra, a szenvedélyre, ami a latin ritmusokból alapvetően árad.

A lépések egyszerűek, a dallamok első hallásra is énekelhetőek, feledtetik a munkahelyet, a problémákat, a szabályokat.

Itt nem kell fekvőtámaszokat nyomnod, csak elengedned magad, zenére. Bolondozhatsz, incselkedhetsz, sikítozhatsz, mindent csinálhatsz, amit talán gyerekkorod óta nem csináltál!

Felszabadultan örülhetsz, kitombolhatod a feszültséget, feloldódhatsz a gátlásaid alól, önmagad lehetsz.

Vendégeink Zumba órára eleve jókedvűen érkeznek, mert tudják, hogy most nem kell megfelelni senkinek, vagy semminek, „csupán” jól fogják magukat érezni. A tánc a legjobb zsírégető, a salsa csípőmozdulatai csinos hasizmot formálnak, a Zumba minden porcikádat kellemesen átmozgatja.

A Zumba a testnek edzés, a léleknek felüdítő orvosság. A Zumba önfeledt hangulata nemcsak a lemerevedett végtagokba lehel életet, hanem mosolyt varázsol az arcokra is. Látod, hogy aki melletted táncol, az visszamosolyog rád, egy baráti közösségben vagy.

A Zumba annyira jó dolog, hogy ha nem tetszik meg, akkor nem jó helyen próbáltad eddig!

Már nemcsak Amerika tombol, hanem a Zumba hullám végigsöpör Európán és már Ázsián is.

A Zumba titka Te magad vagy, amikor óra után ledöbbensz, mi minden van még rejtve benned! Légy részese Te is a Zumba élménynek, várunk szeretettel!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.