Retz Bútor: Stabil a jelen és a jövő

2011.09.23. 16:11 Módosítva: 2011.09.23. 17:29
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Retz Bútor stabilitását igazolja, hogy 2011. szeptember 23-25. között a „ Mega Akció ” során folytatódik a vásárlók körében igen népszerű 50 + 10 %-os kedvezményes értékesítés!

A Retz Bútoráruházak Magyarország több nagyvárosában, 21 áruházban, 3 franchise partnerrel együttműködve értékesíti termékeit.

A cég üzleti filozófiája, hogy a lehető legkisebb árréssel, de jó minőségű bútorokkal lássa el a kétségkívül beszűkült magyar piacot. Az egész világkereskedelmet sújtó és elhúzódó gazdasági válság idején a Retz Bútoráruházaknak azzal sikerült stabilizálnia a magyar bútorpiacon megszerzett vezető helyét, hogy 2010. januártól kezdődően hónapról-hónapra mindig új akciókkal, új feltételekkel, de legalább 50 % kedvezménnyel árusít.  A folyamatosan meghirdetett akciók biztosítják az egyre növekvő volumenű vásárlói érdeklődést. Az állandó kedvezmények és a legutóbb, 2011. szeptember 10-én meghirdetett night shopping keretén belül alkalmazott 50 + 10 % árengedmény egyedülálló eredményeket hozott a magyar bútorkereskedelemben, ami kétségtelenül zavarja a konkurens cégeket.

A Retz Bútor stabilitását igazolja, hogy  2011. szeptember 23-25. között  „ Mega Akció ” során folytatódik a vásárlók körében igen népszerű 50 + 10 %-os kedvezményes értékesítés. Hamarosan meghirdetésre kerül a következő nagyszabású „Születésnapi Akció”, mely alkalomból - az árengedményen túl - minden vásárlót pezsgővel köszöntenek az áruházakban.

A közel múltban a bécsi RegioPlan Consulting által a Világgazdaságban megjelentetett piaci elemzés szerint a magyar bútorpiacnak három meghatározó szereplője van: egy svéd, egy osztrák áruházlánc és a Retz. A Retz Trend Kft. több, mint 300 fő magyar munkavállalót foglalkoztat és a közeljövőben új áruház megnyitását tervezi, amely szükségképpen további munkavállalók foglalkoztatását jelenti.

Kiemelendő, hogy a magyar gazdasági életben a Retz Bútor üdítő kivételként mindenféle hitel és banki kötelezettségvállalás nélkül működik. A külföldi tulajdonos jelentős alaptőke emelést tervez a likviditás biztosítására és az expanzió végrehajtása érdekében. A kiegyensúlyozott gazdasági háttér, a folyamatos növekedés, a hatalmas raktárkészletek, a jól szervezett logisztikai tevékenység  számos multinacionális bútorhálózat érdeklődését felkeltette a Retz iránt,  amely ily módon  Magyarországon a szakmai befektetések egyik kiemelt célpontja lett.

Kétségtelen, hogy a jelen instabil gazdasági helyzetben a bútor gyártók és beszállítóik nehéz helyzetben vannak, melynek következtében a gazdasági folyamatok (gyártás, szállítás) lelassultak. Azonban a Retz óriási raktárai, valamint saját tulajdonú szállítási flottája miatt más bútorkereskedőkkel szemben kiemelt partnerként olyan egyedi előnyöket élvez, amelyek lehetővé teszik számára, hogy vásárlói részére egyedi és jelentős mértékű kedvezményeket biztosítson.

Ezen objektív tények adják a Retz Bútor stabilitását, és vezető helyét a magyar bútorpiacon.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.