Új mikrovállalati számlacsomagok és kedvező betétek az Erstétől

2011.12.02. 09:10 Módosítva: 2011.12.02. 10:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A gazdasági válság hatására a vállalkozások is szembesültek azzal, hogy költségeiket racionalizálni szükséges, így számukra felértékelődött minden költségcsökkentő megoldás. A pénzintézetek jól reagáltak az igényekre, így az Erste Bank is átalakította bankszámlacsomagjait, amelyekkel tovább spórolhatnak az eltérő banki szokásokkal rendelkező vállalkozások. Az új lehetőségekről Tenke Gábor, az Erste Bank Hungary Zrt. lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgatója beszél.
Tenke Gábor, az Erste Bank Hungary Zrt. lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgatója
Tenke Gábor, az Erste Bank Hungary Zrt. lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgatója

A megújult számlacsomagok a vállalkozásoknak és a társadalmi szervezeteknek is kedvező feltételeket biztosítanak.A kezdő vállalkozások számára az Erste Induló számlacsomag ajánlott, amely 490 forintos havi díj mellett alacsony tranzakciós díjakat is biztosít az ügyfeleknek, ezzel is támogatva őket abban, hogy a kezdeti időszakban felmerülő költségeket a banki szolgáltatások jelentős mértékben ne növeljék tovább– hangsúlyozza az igazgató.

A társadalmi szervezeteknek kialakított számlacsomagot kedvező számlavezetési és tranzakciós díjak, valamint magas, sávos látra szóló kamat jellemzi, így a társadalmi szervezetek számára ez a legkedvezőbb választás. A számlacsomag havi díja 990 forint, amely 5.000.000 Ft havi átlagos lekötött, illetve látra szóló betétállomány megléte esetén 199 forintra csökken.

A 80 millió forint, vagy azt meghaladó éves árbevétellel rendelkező mikrovállalkozások számára az Erste Befutó számlacsomag lehet a legelőnyösebb választás. Ez ugyanis díjmentes adóutalást és bankon belüli átutalást biztosít, valamint számlavezetési díj nélkül egy devizaszámlát is vezethet az ügyfél. A számlacsomag keretében Erste NetBank, TeleBank és Electra Light szolgáltatás is segíti az ügyfelet a gyors és hatékony ügyintézésben – részletezi a termékfejlesztési igazgató.

Tenke Gábor végül kiemeli: a szabad forrással rendelkező mikrovállatoknak az Erste kedvező kamatozású forint és euró betétlekötést is ajánl új forrás elhelyezésekor. A forint alapú Erste Kiugró Mikrovállalati Betét már 500 ezer forinttól leköthető, 6 havi futamidő esetén 6,2 százalékos éves betéti kamat (EBKM: 6,29%) mellett.

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.