Wellness karácsony és szilveszter az Oxygen-nel

2011.12.05. 15:44 Módosítva: 2011.12.05. 15:53
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Oxygen Életmód Központok mind karácsonyra, mind szilveszterre nagyszerű ajándék- és programlehetőségekkel várják vendégeiket!

Tanácstalan, mivel lepje meg szeretteit, ismerőseit karácsonykor? Szeretné a szilvesztert egy exkluzív, különleges party-val köszönteni? Válasszon az Oxygen Életmód Központ ajánlatai közül!

A lehetőség a legnagyobb ajándék

Sokan már hetek óra törik a fejüket, mivel szerezhetnének igazi örömöt kedvesüknek, barátaiknak, üzletfeleiknek a szeretet ünnepén. Az anyagias, rohanó világban talán a legegyszerűbb megoldás berohanni egy üzletbe és telepakolni a kosarunkat olyan – gyakran felesleges – tárgyakkal, amelyek már az új évben feledésbe merülnek. Mielőtt a jól bevált, de sablonos ajándékokkal próbálkoznánk, gondoljuk végig, mi az, amire mindenki vágyik, amire mindenkinek szüksége van. Természetesen az egészség, illetve a lehetőség a kikapcsolódásra, a felfrissülésre, a mozgásra, a kényeztetésre. Mindez pedig könnyedén ajándékká válhat az Oxygen Életmód Központok Ajándékutalványai segítségével.

Karácsonyra fittség, szépség és egészség

Valóban személyessé tehetjük az ajándékot, ha végiggondoljuk, mi az, amire a megajándékozott igazán vágyik. Az Oxygen-ben nemcsak kedvezményes csomagajánlatok közül választhatunk, de akár magunk is összeállíthatunk egy olyan válogatást, amelyről úgy gondoljuk, a legnagyobb örömet szerezné a megajándékozottnak. Nem csak a kedvezményesen megvásárolható fitness-, wellness- és kombinált bérletek mutathatnak jól a fa alatt, de meglephetjük kedvesünket egy páros masszázzsal, ami nem csak a testet kényezteti, de a kapcsolatot is felpezsdítheti. Sok nő örülne egy LPG vagy Hypoxi-bérletnek, így eredményesen vehetnék fel a harcot a narancsbőr ellen. A személyi edzés vagy az életmód felmérés lehetősége szép meglepetés lehet azoknak, akik tenni szeretnének az egészségükért és a fittségükért. Az elegáns Aqua Lounge étteremben elköltött vacsorával és egy különleges szaunaesttel pedig az üzletfelek is lenyűgözhetők.

Különös szilveszter

Az igazi ínyenceknek tökéletes választás lehet az Oxygen Wellness Naphegy szilveszteri party-ja, amely egyesíti a wellness, a mulatság, a gasztronómia és a mozgás szépségeit.  Három különböző helyszín várja azokat, akik tánccal, ünnepi hangulatban szeretnék búcsúztatni az óévet, akik a korcsolyapályán gyönyörködnének a csodás panorámában, illetve akik meghitt wellness programmal várják 2012-t. Mindezt a változatos programok és lehetőségek garantálják, melyeknek része egy héttagú zenekar élőzenéje, a Bagi-Nacsa show, a korcsolyapályán szervezett jégdiszkó, és a Madách Színház művészeinek újév-köszöntő előadása. Mindközben izgalmas szaunaszeánszokkal és korlátlan wellness-használattal kényeztethetjük magunkat, illetve az Aqua Lounge étteremben hódolhatunk a gasztronómia örömeinek, korlátlan étel- és soft drink fogyasztással. Éjfélkor pedig pezsgő és tűzijáték teszi fel a koronát az exkluzív estre!

www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.