Az Alegría végre Budapestre érkezik!

2011.12.06. 15:22 Módosítva: 2011.12.06. 15:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az Alegría a Cirque du Soleil legsikeresebb klasszikus produkciója, amely már több mint 10 millió embert szórakoztatott világszerte.

Gondosan kerülve mindenféle fölösleges túlzást, elég csak annyit mondani: a CIRQUE DU SOLEIL maga a csoda!!!

Bár a nevében szerepel a cirque, azaz cirkusz szó, a hagyományos cirkuszhoz nem sok köze van. Ez a meghatározhatatlan műfaj ugyanis egyszerre mese, tánc, akrobatika, dráma, humor, vásári mutatvány, játék, költészet, fantasztikum, misztika, muzsika és színvarázs... Mintha Fellini álomfigurái keverednének a Hyeronimus Bosch féle Gyönyörök kertjének lakóival, s mindez Peter Greenaway barokkos túlzásokkal teli, buja színeiben pompázik, és megjelennek Fantázia különös lakói a Végtelen Történetből...

A remek zene, a hihetetlenül izgalmas akrobatikus mozgás, a szuper-profi világítás, a hibátlan színpadi rendezés és az egy percre nem lanyhuló csapatmunka teszi, hogy az aréna nézőterén ülők a világ minden táján önfeledten és szó szerint tátott szájjal nézik a produkciót..

A Cirque du Soleil társulata az Alegría showban olyat tesz, amire csakis ők képesek. Ahogy a Time Magazine írta: "Láthatóvá teszik a hihetetlent..."

Az Alegría végre Budapestre is megérkezik, 2012. május 17. és 20. között, csupán 5 előadás erejéig lesz látható a Papp László Budapest Sportarénában.

Előadások:

  • május 17., csütörtök, este 8 órai kezdettel
  • május 18., péntek, este 8 órai kezdettel
  • május 19., szombat, délután 4 és este 8 órai kezdettel
  • május 20., vasárnap, délután 5 órai kezdettel

További info: www.livenation.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.