Ünnepeljen a LIFESTYLE HOTEL****MÁTRÁBAN!

2011.12.14. 08:55 Módosítva: 2011.12.14. 09:35
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az ünnepekre való készülődés az évnek ebben a szakaszában minden energiánkat leköti, nem marad egy percünk se arra, hogy magunkkal is foglalkozzunk. Ha az idei ünnepeket kicsit másképp töltené, látogasson el a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA-ba, és adja át magát a felhőtlen pihenésnek.

Hóesés, hideg, mesevilágot idéző hófödte hegycsúcsok és erdők, a Mátra az évnek ebben a szakaszában egyik legcsodálatosabb arcát mutatja az arra járóknak. A LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA pedig segít abban, hogy mindezen szépségek mellett feltöltődve és kipihenten vágjunk neki az ünnepeknek és az Újévnek.

A szánkózással, síeléssel, hógolyózással vagy sétával töltött órák után, mindenkinek jólesik egy kis melegség és kényeztetés. Az AMETHYST SPA különleges decemberi kezelései elhozzák számunkra a Karácsony hangulatát, a narancs, fahéj és csokoládé illata egészen magával ragad, és szinte a karácsonyi forgatag kellős közepén érezzük magunkat tőle, de mind e mellett lazító, nyugtató hatással is van szervezetünkre. Azok sem fognak unatkozni, akik jobban szeretik a vizet vagy esetleg a szaunázás a mindenük, őket élménymedencék, szauna világ és natúr wellness várja. A legkisebbeket pedig a Kis Gida játszóház programjai és a számukra kialakított gyerekmedence szórakoztatja ezer kalanddal.

Karácsony estéjén a szállodánk séfje hamisítatlan, ünnepi vacsorával kényezteti majd a vendégeket, az ünnepi időszak alatt pedig, gyönyörűen díszített, saját sütödével rendelkező Mézeskalács műhelyt állítunk fel, ahol a merészebbek akár saját mézeskalács kunyhójukat is elkészíthetik, de mindenkinek lehetősége nyílik saját mézeskalács figurája elkészítésére is.

Szilveszterkor sem fognak unatkozni a hozzánk látogatók. A LIFESTYLE HOTEL****MÁTRA első szilveszterén zenés időutazásra csábítja a vendégeket, természetesen a pazar gálavacsora sem maradhat el, és a teljes szórakozás érdekében még további izgalmas programok is várják a velünk ünneplőket. Mikor éjfélt üt az óra, az ünnepi hangulatot mi sem fokozhatná jobban, mint egy óévbúcsúztató színes tűzijáték.

Mindezen szolgáltatásaink mellett Vendégeink részére itt tartózkodásuk alatt ingyenes internet-hozzáférést és parkolást biztosítunk.

Az adventi időszakban a standard szobás elhelyezés már 27 800 Ft/fő/2 éjszaka ártól elérhető.

Ha szeretteit is meg akarja lepni egy feledhetetlen élménnyel Mátraházán, ajándékozzon számukra néhány pihenéssel eltölthető napot a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA-ban!

Tegye igazán különlegessé az idei ünnepeket, pihenjen szeretteivel Mátraházán! Reméljük, Önnel együtt ünnepelhetünk a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA-ban.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.