Oxygen bérlet + bónusz hétvége

2013.09.10. 08:48 Módosítva: 2013.09.10. 11:35
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ha szeretne formába lendülni, és éves bérletet vásárol a Fáy utcai Oxygen Wellness Központba, kétszemélyes wellness-hétvégét kaphat ajándékba az Oxigén Hotel ̽ ̽ ̽ ̽ Zen & Spa jóvoltából.

Mindent egy helyen

Ha Ön az egészséges, sportos életmódot választja, tegye ezt olyan körülmények közt, amelyek a legmagasabb színvonalat biztosítják a sportoláshoz, pihenéshez, szépüléshez. Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

Az Oxygen Wellness Központok most különleges ajándékkal is kedveskednek a vendégeiknek.
2013.09.01-től 09.30-ig az első 15 vásárlónak az Oxygen Wellness Fáy Központba szóló éves bérlet ára a fitnesz szolgáltatások mellett egy kétszemélyes, félpanziós wellness-hétvégét is tartalmaz a noszvaji Oxigén Hotel**** Zen & Spa jóvoltából. Az exkluzív szálloda minden lehetőséget biztosítanak a kellemes kikapcsolódáshoz, a tartalmas időtöltéshez, a szépüléshez és a gasztronómiai kalandokhoz.̽

Információk a hotelről:

www.oxigenhotel.hu

Információk az akcióról:

www.oxygenwellness.hu

̽Az ajánlat kizárólag egyösszegű fizetés esetén, olyan magánszemélyek részére érvényes, akik 2012.08.01.-2013.08.31 között nem vásároltak éves bérletet a központban. A voucher 2014. 08.31-ig használható fel, előre egyeztetett időpontban.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.