Néhány nap múlva nyit a BUSINESS EXPO – Üzleti megoldások fóruma

2013.09.13. 10:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Már csak pár nap van hátra, és megnyit a BUSINESS EXPO a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás október 1-3. között a kis- és középvállalkozások számára kíván segítséget nyújtani a hatékony és sikeres üzletmenet megvalósításában.

A rendezvény ebben az évben a BUDATRANSPACK – Csomagolóipari és logisztikai szakkiállítás, a PRINTEXPO – Nyomdaipari és digitális technológiai szakkiállítás, és a Business Travel Show – Üzleti Turizmus Workshop-al egy időben kerül megrendezésre. A látogatók egy belépéssel több kiállítást is megtekinthetnek, illetve a kapcsolódó szakmai programokat is látogathatják. A három tartalmas szakmai nap programjai között szerepel a Napi Gazdaság – KKV Hitelezés 2013 konferenciája, mely foglalkozik a Széchenyi Kártya program, mint a legsikeresebb KKV finanszírozási program témakörével, továbbá olyan kérdésekre is választ ad, hogy milyen módon segíti a bankrendszer a hazai gazdaság fejlődését, vagy hogy milyen ösztönző lépéseket tervez a Magyar Nemzeti Bank a KKV szektor hitelezésére. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) „Költségcsökkentés és hatékonyság növelés a gyakorlatban” – Megoldások börzéje, kifejezetten a KKV szektor legaktuálisabb témáit hozza el. A látogatók hiteles információkat szerezhetnek arról, hogy miért fontos a cégek életében az e-tendering, vagy hogy hogyan aknázzuk ki az okostelefonokban rejlő lehetőségeket a vállalatunk versenyképessége érdekében. A KKVHÁZ „Ahol játszva profitálhat” című vetélkedője a civilek és a vállalatok közötti, szintén a KKV szektort érintő legfontosabb kérdésekkel foglalkozik. A vetélkedő során a Magyar Logisztikai Egyesület, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége, és a KKVHÁZ képviselője válaszol a helyszínen a közönségtől kapott kérdésekre. A kérdések a legváltozatosabb témakörökben kerülnek terítékre, hiszen a vetélkedő előtti időszakban a helyszínen jelen lévő látogatóktól gyűjtik majd őket, így bárki felteheti kérdéseit, és választ is kaphat rá. A helyszínen dől el az is, hogy a „KKVHÁZ Összefogás Vetélkedő Magyarország” megnevezésű internetes vetélkedőn kik juthatnak be a második fordulóba.

A párhuzamosan zajló BUDATRANSPACK kiállítás programjai nem mindennapi újdonságot tartogatnak, hiszen egy egyedülálló csomagolósort alakítanak ki, mely segítségével a szakemberek betekintést nyerhetnek a csomagolóipari folyamatokba. A „BUDATRANSPACK LIVE” nevet viselő automata csomagolósor komoly szakmai együttműködés eredményeként lesz megtekinthető. A létrehozásban együttműködő cégek, a SOCO SYSTEM, a Mettler Toledo, a Transmoduls Kft., és az Amsy Jelöléstechnikai Kft., akik különböző csomagolóipari gépekkel és technológiákkal járultak hozzá a rendkívül látványos szakmai program létrejöttéhez. A BUDATRANSPACK kiállítás támogatója a Reményi Csomagolástechnika.

További információ: www.businessexpo.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.