Lukács
7 °C
22 °C

Őrizze meg a nyár lendületét ősszel is az R² segítségével!

2013.09.24. 12:30 Módosítva: 2013-09-26 10:34:40

Ön készen áll arra, hogy fiatalnak érezze magát? Hogy fiatalosnak érzi magát és átéli a szellemi és testi harmonikus működés kiváltotta szabadságot?  Ezzel nincs egyedül...

Ne feledje: a ma testápolása határozza meg jövőbeli életét!

A szennyeződések minden nap utat találnak szervezetünkbe. Emiatt fáradtak vagy kiegyensúlyozatlanok vagyunk. Az R² a Nu Skin® legújabb innovatív  táplálékkiegészítője, melynek segítségével végre befolyásolhatja közérzetét.

Ez a nagyhatású rendszer két termékből áll: ez a Day és Night, melyeket csapatmunkára terveztek. Az R² megadja Önnek a fiatalos életérzés és üdeség erejét!

A sejtek természetes öntisztító folyamatának és az oxidativ stressz elleni védelem éjszakai optimatizálására kialakított R2 Night segít Önnek teljesen kipihenten ébrednie.

Az R2 Day segít optimatizálni a sejtenergia termelést, segít Önnek feltöltődni valamint kézbe venni egy új nap irányítását. Cordyceps sinensis, gránátalma és Panax ginseng összetevőkből áll, mely három területet vesz célba, hogy fokozza a fizikai erőnlétet, segítsen a mentális képességek és szexuális vágy megőrzésében.

Az R2 szabadalmazott termékek és egy  exkluzív, áttörő tudomány kombinációja. További információkért látogasson el a www.nuskin.com weboldalra és forduljon a Nu Skin® üzletépítőihez!